Ons bedrijf


Onze mensen

Door het bevorderen en versterken van een goede samenwerking, talent te koesteren, leerlingen op te leiden, te blijven ontwikkelen en vakkennis te onderhouden, maken onze mensen het verschil. Wij leren en verbeteren voortdurend. Onze zeer ervaren vakmensen delen hun kennis met onze leerlingen, dit garandeert kwaliteit voor nu en in de toekomst. Passie en trots kenmerkt onze mensen.

Ons aanbod

Wij leveren producten van hoge kwaliteit. Wij gaan verder dan het leveren van een kwalitatief goed product. Kwaliteit betekent voor ons namelijk ook het zijn van een betrouwbare partner. En dat merkt u in onze dienstverlening.

Ons innovatief vermogen

Staalbouw Hendriks wil toonaangevend zijn in haar markt, daar waar het gaat om innovatief en praktisch oplossend vermogen, waar de klant centraal staat en waarmee het altijd prettig en vertrouwd zaken doen is.

Ons gedrag

Wij nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid door het verstrekken van een veilige werkplek voor onze mensen, met respect voor het milieu. Wij zijn financieel betrouwbaar, komen onze afspraken na en zijn flexibel